Begravelsesopsparing sikrer, at din begravelse bliver som ønsket

Begravelsesopsparing sikrer, at din begravelse bliver som ønsket

Dette er sponsoreret indhold 

En begravelse kan godt være en dyr begivenhed, men med en elysium begravelsesopsparing kan du sikre, at din egen begravelse bliver som ønsket. På den måde sikrer du også, at din familie eller andre relationer ikke skal stå for at finansiere din begravelse, hvis de ikke har midlerne til det. 

Hvad kan man bruge en begravelsesopsparing til? 

Det kan lyde lidt makabert at skulle spare op til sin egen begravelse, men i virkeligheden er du også med til at sikre, at dine egne ønsker for begravelsen bliver opfyldt. Derudover fjerner du også en eventuel stor økonomisk udgift for dine kære, som midt i sorgen skal finde midler, de måske ikke har. Det kan være med til at fjerne en stor sten fra skuldrene i en tid, hvor det eneste de kan overskue er at sørge over dig, fordi du ikke længere er iblandt dem. 

 

For at du kan sikre netop dette, kan du i dag benytte dig af opsparingsordningen Elysium Begravelsesopsparing, der er tilgængelig for alle, som er fyldt 18 år. Denne opsparingsordning er med til at sørge for, at der er tilstrækkelige økonomiske midler til at afholde den bedst mulige begravelse eller bisættelse. Det er en forening, som er drevet helt uden kommercielle tiltag og interesser. Du kan betale ind til opsparingskonto, når det passer dig. Vigtigt at have for øje er, at det er en beskatningsfri konto, der er spærret, indtil ejeren af kontoen dør. Pengene kan derfor heller ikke bruges på andre ting, når de først er indbetalt på kontoen. 

Hvor og hvordan laves denne begravelsesopsparing? 

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil oprette en begravelsesopsparing, skal du ganske enkelt udfylde en indmeldelsesblanket. Denne blanket kan rekvireres blandt andet på en af Bedemand H.J. Madsens mange kontorer eller online. Med en udfyldt indmeldelsesblanket med underskrift på sendes den retur på e-mail eller med posten. Den kan også afleveres personligt på en af H.J. Madsen kontorer i Aarhus og omegn. 

 

Der er visse betingelser, som skal være opfyldt, når man indbetaler penge på denne konto. Første gang man indbetaler, skal det være et beløb på mindst 500 kroner, hvor indskuddene efterfølgende skal være på mindst 300 kroner. Der er også et maksimumbeløb for hvor mange penge, der må stå på en begravelsesopsparing. Dette beløb må højest være 35.000 kroner i alt. 

 

Når alt dette er gjort, er det vigtigt, at dine pårørende bliver bekendt med denne opsparingen. Dette kan du gøre ved at aflevere et kopi af dit medlemskabsbevis af Elysium Begravelsesopsparing. En anden mulighed er også nedskrive det i dit testamente eller bekendtgøre det i et dokument, der hedder ‘’Min sidste vilje’’. I dette dokument ville det også være klogt at inddrage dine ønsker for din begravelse, så de pårørende og bedemanden kan blive bekendt med disse, når tiden kommer. Der er altså mange fordele ved at oprette en begravelsesopsparing for dig men mest af alt for dine pårørende.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.