En god finansierings mulighed for din virksomhed

En god finansierings mulighed for din virksomhed

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil låne penge. Det kan være, at firmaet skal købe nye biler, bygge et lager, i gang med en større renovering eller noget helt fjerde. Lige meget hvad grunden er, er der flere måder at låne penge på. Først og fremmest kan man gøre det gennem sin bank. Det er nemt og enkelt, men her skal man holde øje med renten, fordi den kan både være lav og høj, og det har stor betydning for lånet. Men der findes også andre løsninger, såsom Jysk Erhvervslån.

Et lån der vil gavne

Med et Jysk Erhvervslån får man den samme lån som i banken. Derudover er det uden besvær, og der er ingen ventetid. Man får et lån til fast rente og med gode vilkår, hvor der ingen besværlige papirarbejde er. Der er forskellige fordele ved et Jysk Erhvervslån. Man kan sammenligne med bankers renter og vilkår. De formidler erhvervslån fra 200.000 kr. Samtidig er de en hurtig og billig genvej til at opnå finansiering fra Vækstfonden, EKF-Eksportkreditfonden og Den Europæiske Investeringsfond. Der er mange fordele ved et Jysk Erhvervslån.

Gode muligheder for virksomheden

Når man har en virksomhed, kan der ofte være mange spørgsmål forbundet med lån og finansiering. Med Jysk Erhvervslån bliver ens virksomhed hjulpet, hvis der ikke kan stilles tilstrækkelig sikkerhed til finansieringen. Der bliver nemlig formildet lånegarantier på vegne af Den Europæiske Investeringsfond. Så hvis din virksomhed kører godt, men den alligevel har behov for ekstra finansiering, kan du med god grund overveje et Jysk Erhvervslån. Det er nemt og hurtigt at udfylde en ansøgningsformular. Efterfølgende får man en kreditvurdering af en erfaren kreditspecialist og en vurdering af muligheder for lån. Så kom i gang så din virksomhed har de bedste forudsætning for at kunne skabe merværdi og øge succesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.