Har du en webshop og døjer du med returneringer?

Har du en webshop og døjer du med returneringer?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så har du garanteret oplevet hvordan det kan være svært at håndtere returneringer. Automatisering er vejen frem, og for at gøre dit liv nemmere, kan en returportal være det rigtige valg.

Hvad er det?

En returportal er et system, som er blevet designet til at hjælpe med shipping og transport. Den er til for at gøre det nemmere for virksomheder at sende pakker frem og tilbage, samt modtage pakker igen fra kunderne. Det behøves ikke at være dig selv, der skal sidde og designe en returportal – måske det i virkeligheden ikke er noget, du har særlig meget erfaring indenfor. Så er det heldigt at der er kloge folk rundt omkring som har designet diverse returportaler, med integrationer til en lang række virksomheder og e-handelsplatforme, som du også kan benytte dig af!

Brugervenligt system

Det er vigtigt at returportalen er nem at benytte. Ikke kun for dit vedkommende, så du ikke skal bøvle med at sætte det hele op, men især også for kundernes vedkommende. Jo nemmere det er for en given kunde at sende en vare retur, jo bedre af det, for hele 80% af e-handelskunder tjekker returpolitikken for de webshops de handler hos, inden de foretager et køb. Ved at udbyde en nem måde at returnere ting på, sørger du for at det er nemmere at få og fastholde kunder.

Hvorfor anskaffe en returportal?

At skaffe en returportal til din webshop vil frigive en hel del tid. Nu kan du, i stedet for hele tiden at skulle have et overblik over pakker og returneringer, fokuserer på at udvikle og gøre din webshop bedre. Med en returportal spares der da også penge – da tid er netop det – samtidig med at det kaos, der kan opstå når man forsøger at holde styr på så mange ting alene, mindskes betydeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.