Kviklån

Kviklån

Her på siden giver vi dig overblik over et udvalg af danske lånedudbydere. Dette er ikke et fyldestgørende billede af hele det danske marked for låneudbydere. Vi bliver betalt et lille honorar for de lån, der bliver optaget hos låneudbyderne gennem vores site. Derfor indeholder denne side reklamelinks. Se en oversigt over de udbydere vi samarbejder med her.


Kært barn har mange navne, og dette ordsprog er specielt gældende for kviklån. Hvad end du kalder dem minilån, turbolån, hurtiglån eller sms-lån, dækker de alle sammen over det samme koncept. Et kviklån er et mindre lån, der er nemt at optage, og pengene står på din konto indenfor kort tid. Hovedstolen (lånebeløbet) på disse lån varierer mellem et par hundrede kroner og 7.000 kroner. Da hovedstolen på disse lån er lav, er løbetiden, også kendt som afdragsperioden, på disse lån også kort. Løbetiden ligger oftest mellem 14 og 30 dage alt efter lånets hovedstol, men det er muligt at få kviklån med længere løbetid. Kviklån er blevet ekstremt populære i løbet af de seneste par år. Derfor er der kommet et stigende antal kviklånsudbydere på markedet. Flere kviklånsudbydere er selvfølgelig altid godt for forbrugerne, da det giver os flere valgmuligheder og større frihed. Herudover er disse kviklånsudbydere i hård konkurrence med hinanden, hvilket har medført, at kviklån i dag kan fås meget billigt – i nogle tilfælde er de sågar gratis. Det giver god mening, at kviklån er blevet så populære, i og med at de er nemme at optage, da du ikke skal stille sikkerhed, og fordi pengene er på din konto indenfor kort tid. Dog har det store antal kviklånsudbydere også medført, at markedet er blevet en ren jungle at navigere i.

Hvis du har problemer med at navigere i kviklånsjunglen, er du kommet til det rigtige sted. Vi har samlet en række af de bedste kviklånsudbydere, der alle sammen tilbyder kviklån til skarpe priser.

Lån penge til det, du mangler, allerede i dag – find din kviklånsudbyder her.

Find det billigste kviklån her

For at hjælpe dig med at finde det billigste kviklån har vi samlet en række forskellige kviklånsudbydere. Vi er eksperter indenfor kviklån, og vi holder grundigt øje med alle udviklinger indenfor kviklånsmarkedet. Derfor sørger vi for altid at finde de billigste kviklån i Danmark. Så slipper du for at surfe rundt på internettet i timevis for at finde den rigtige kviklånsudbyder. Du kan derfor roligt vælge en af vores kviklånsudbydere velvidende om, at de er nogle af de billigste og bedste i Danmark. Herudover er vi selvfølgelig også meget opmærksomme på låneplanerne og lånebetingelserne. Det skal være nemt og gennemskueligt at låne penge, og derfor skal både prisen og betingelserne være i orden.

Hvordan finder jeg det bedste kviklån?

Det kan være, at du er fristet til at vælge det billigste og nemmeste lån her på siden. Men du skal dog være opmærksom på, at det billigste lån ikke altid er det lån, der passer bedst til dig. Når du låner penge, er det nemlig ikke kun prisen, der afgør, om lånet er bedst for dig. Du skal også tage stilling til din økonomiske situation og dine personlige præferencer. Hvis du gerne vil have luft i budgettet, når lånet skal afbetales, er det f.eks. en god idé at vælge et lån med en længere løbetid end 14 eller 30 dage. Selvom dette lån måske har større samlede omkostninger, er du sikker på, at du ikke kommer i klemme med hensyn til afbetalingen. Hvis du derimod er sikker på, at du har pengene måneden efter, kan det være en rigtig god idé at vælge det billige lån med den korte løbetid. Det er også vigtigt at være opmærksom på lånets fleksibilitet, da nogle større kviklån tilbyder høj fleksibilitet, mens de samtidig ofte koster lidt mere.

Alt sammen afhænger af dine personlige præferencer og din økonomiske situation.

Tag et kviklån rentefrit

Mange kviklån tager ingen renter. Der er flere grunde til dette, og en af de vigtigste årsager er kviklånets løbetid. Siden løbetiden kun er én måned, er det ofte lettere for kviklånsudbyderne at tage et fast gebyr for oprettelsen af lånet. Dette er mere gennemskueligt for forbrugerne, og det er meget lettere for kviklånsudbyderen og dig selv at udregne de samlede omkostninger. Her på siden kan du finde flere kviklån uden renter. Nogle af disse udbydere har valgt at sløjfe renterne i forbindelse med en kampagne, mens andre kviklånsudbydere altid tager 0% i renter og blot tager startgebyrer i stedet. En anden grund til, at nogle udbydere tilbyder et rentefrit kviklån, er, at kviklånsudbyderne er i hård konkurrence med hinanden. Derfor kæmper de alle sammen om at være de billigste og mest gennemskuelige kviklånsudbydere på markedet.

Kviklån til 18-årige og unge voksne

Som ung er det ofte nødvendigt med nogle ekstra penge i en periode. Dette kan f.eks. være til rejser eller i forbindelse med forbrugskøb til hjemmet, såsom møbler og elektronik. Desværre er bankerne ikke glade for at låne penge ud til unge mennesker. Dette gælder specielt for unge i alderen 18-20 år. Bankerne kræver ofte, at du har et absurd højt rådighedsbeløb, og i mange tilfælde skal du ligefrem stille sikkerhed for mindre lån. Hvis du får lov til at låne penge gennem banken, så dikterer banken, hvad pengene skal bruges på, hvilket fjerner din frihed. Heldigvis tilbyder mange af vores kviklånsudbydere kviklån til unge i alderen 18-20 år. Disse udbydere stiller ingen spørgsmål og tager ikke en højere pris pga. din alder. Grunden til, at kviklånsudbyderne ikke har noget imod at give kviklån til unge, er, at de for længst har indset, at unge mennesker oftest er i stand til at tilbagebetale deres lån.

Kviklån til 18-årige uden at stille sikkerhed

Selvom du er ung, skal du ikke stille sikkerhed, når du optager et kviklån. Dette er en stor fordel, da mange unge mennesker endnu ikke ejer hus og bil. Det er desværre et stort problem, at bankerne kræver, at unge mennesker stiller sikkerhed, når det kommer til små lån. Det er absurd, at man skal risikere at miste sin bil, når man tager et lån på 5.000 kroner. Grunden til, at kviklånsudbydere ikke kræver sikkerhed, er, at hovedstolen på disse lån er lav, og derfor løber de ikke en stor risiko, når de udlåner pengene. De fleste danskere er nemlig i stand til at betale 3 eller 5 tusinde kroner tilbage indenfor en fornuftig tidsramme. Herudover har mange unge mennesker en mere fleksibel privatøkonomi, end mange 30-40-årige har. De færreste unge mennesker skal afdrage på et hus eller en bil, og de har ingen børn, der skal have tøj og mad. Derfor er unge mennesker i stand til at sænke og hæve deres rådighedsbeløb alt efter deres økonomiske situation. Dette har kviklånsudbyderne indset, og derfor tilbyder de kviklån, uden at du skal opstille sikkerhed.

Få dit første kviklån gratis

Den hårde konkurrence på kviklånsmarkedet har faktisk medført, at mange kviklånsudbydere nu tilbyder gratis kviklån. Gratis kviklån er ofte mindre lån, der har en hovedstol på omkring 3.000 kroner. Hovedstolen på gratis kviklån varierer dog alt efter kviklånsudbyderen. Løbetiden på disse kviklån er kort, og den ligger mellem 14 og 30 dage. Dog kan løbetiden ligeledes varierer alt efter kviklånsudbyderen. De fleste kviklånsudbydere tilbyder kun denne aftale til førstegangslånere. Dette betyder ikke, at du aldrig må have lånt penge før; det betyder bare, at du ikke må have lånt penge hos den pågældende udbyder før. Derfor kan du udnytte disse gratis kviklån ved at tage kviklån hos forskellige udbydere, der tilbyder gratis kviklån, når du skal bruge penge.

Få et større kviklån gratis

Det kan være, at du står i en situation, hvor du skal låne mere end 5.000 kroner. Det er de færreste kviklånsudbydere, der udlåner mere end 5.000 kroner gratis. Dog betyder det ikke, at det ikke kan lade sig gøre at låne et større beløb gratis. Der er flere måder, hvorpå du kan gøre dette, men de indebærer alle sammen, at du udnytter de forskellige tilbud, som låneudbyderne har. Du kan f.eks. optage flere kviklån hos forskellige kviklånsudbydere, der tilbyder gratis kviklån. Hvis du skal bruge 10.000 kroner og gerne vil låne pengene gratis, kan du optage to gratis kviklån på 5.000 kroner hos to forskellige kviklånsudbydere. Dog er ulempen, at du ikke kan optage et gratis kviklån hos disse udbydere igen.

En anden metode er at optage et lån, der har en rentefri periode. Disse lån er ofte moderate beløb på 10 til 25 tusinde kroner, og de har en løbetid på omkring 12 måneder. Mange af disse lån giver dig de første 30 dage helt rentefrit, og du kan selv betale lånet ud, når du har lyst. Her skal du blot optage lånet og herefter afbetale lånet, inden den rentefrie periode udløber. Ellers kan du også tage en kassekredit på 12 måneder. Mange kassekreditter giver dig ligeledes de første 30 dage helt rentefrit. Her skal du blot optage kassekreditten og tilbagebetale pengene til kassekreditten, inden den rentefrie periode udløber. Ingen af de to sidstnævnte metoder er teknisk set kviklån, men ved at tilbagebetale dem indenfor den rentefrie periode fungerer de i praksis som rentefrie kviklån.

Få et moderat kviklån på 5.000 kroner

Det er vidt forskelligt, hvor mange penge de forskellige kviklånsudbydere er villige til at udlåne. De fleste kviklånsudbydere udlåner ikke mere end 5.000 kroner. Der er dog nogle enkelte, som er villige til at udlåne helt op til 7.000 kroner. Hvis du ikke kan låne det beløb, du gerne vil, gennem din kviklånsudbyder, kan du altid optage et ekstra kviklån gennem en anden kviklånsudbyder. Det kan være, at du gerne vil låne 5.000 kroner, men de tilgængelige låneudbydere kun er villige til at udlåne 3.000 kroner. I sådanne tilfælde kan du blot optage et kviklån på 3.000 kroner gennem én udbyder og 2.000 kroner gennem en anden udbyder.

Optag et kviklån gennem sms

Selvom det allerede er ganske nemt at optage et kviklån online, er det i løbet af de seneste år blevet endnu lettere. Nu er det muligt at optage et kviklån gennem sms. Det eneste, du skal gøre, er at sende en sms til låneudbyderen. I nogle tilfælde skal du også udfylde et ansøgningsskema gennem telefonen. Herefter sender kviklånsudbyderen et svar tilbage via sms, hvor din låneplan oplyses. Herefter kan du enten be- eller afkræfte denne låneplan. Pengene er på din konto i løbet af et par minutter eller et par timer alt efter låneudbyderen.

Disse lån kaldes også sms-lån, og de har ofte en mindre hovedstol end traditionelle kviklån. Et sms-kviklåns hovedstol ligger mellem et par hundrede kroner til lidt over tusind kroner. Dog er de fleste kviklånsudbydere begyndt at låne større beløb ud via sms, og det er hos mange kviklånsudbydere muligt at optage de samme låneplaner via sms og computer.

Der er en række fordele ved sms-kviklån. De er lette at optage, og du kan få pengene lige, når du står og mangler dem. Derfor er sms-kviklån gode i forbindelse med begrænsede tilbud, hvor du skal slå til, inden tilbuddet udløber. Bare send en sms og køb tilbudsvaren.

Løbetiden på kviklån – 14 dage, 30 dage eller længere

Løbetiden for kviklån er meget varierende. Som udgangspunkt har de alle sammen en kort løbetid sammenlignet med traditionelle banklån og større forbrugslån. Grunden til, at kviklån har en kortere løbetid, er hovedsageligt et resultat af den lave hovedstol, som er lav nok til, at de fleste danskere kan tilbagebetale lånet indenfor kort tid.

Ofte har kviklån en løbetid på 14 til 30 dage. Dette afhænger dog af hovedstolen. Tommelfingerreglen er, at en lavere hovedstol giver kortere løbetid. Men det er faktisk muligt at finde kviklånsudbydere, der tilbyder låneplaner, hvor løbetiden er over 30 dage. Disse kviklån har ofte en løbetid på mellem 45 dage og 3 måneder. Som udgangspunkt bliver de samlede omkostninger dog altid lidt højere, når du tager et lån med en længere løbetid, da du betaler renter gennem en længere periode. Dog bør du klart overveje et kviklån med en længere løbetid, hvis du gerne vil have mere luft i budgettet, mens du afbetaler lånet.

Altid nye kviklån

Vi er eksperter indenfor kviklån. Derfor bruger vi meget tid på at undersøge hele kviklånsmarkedet. Vi er altid på udkig efter nye låneudbydere, der tilbyder nye og billige kviklån samt gode og gennemskuelige låneplaner. Derfor er du altid sikker på, at du får nogle af Danmarks bedste kviklån, når du vælger en kviklånsudbyder gennem os. Vi opdaterer vores liste af kviklånsudbydere regelmæssigt, så du altid får de nyeste og bedste kviklån.

Kviklåns renter

Kviklåns renter er ofte større end ved traditionelle forbrugslån og banklån. Dog betyder dette ikke, at kviklån er dyrere. Mediernes fokus på kviklåns renter og ÅOP fik ligefrem Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at offentliggøre en rapport i 2015, hvor de kritiserede mediernes fokus på kviklåns renter og ÅOP, da kviklåns samlede omkostninger ofte var lavere end banklån og forbrugslån.

Grunden til, at kviklåns renter kan virke høje, er pga. måden, hvorpå renterne udregnes. Renter udregnes altid pr. år, hvilket er en fin beregningsmetode for lån, der har en løbetid på over 12 måneder. Men for lån med en kort løbetid giver denne beregningsmetode ikke mening for forbrugerne. Det kan eksempelvis sammenlignes med kanoudlejning. Hvis du lejer en kano, oplyses prisen pr. dag. Dette giver dig som forbruger et klart overblik over omkostningerne, der er forbundet med kanoudlejning. Det ville være meget misvisende for forbrugerne, hvis prisen var oplyst pr. år. Det samme princip gør sig gældende med kviklån. Siden løbetiden på disse lån er kort, bliver renten skævvredet, når den omregnes til en årlig rentesats. Dette kan snyde forbrugerne til at tro, at kviklån er ekstremt dyre, selvom dette ikke er tilfældet. Så længe du tilbagebetaler lånet til tiden, er kviklån ofte meget billige.

Kviklån uden NemID

Når du låner penge, skal du i de fleste tilfælde bruge dit NemID. NemID er dit login til den danske stat, og det blev indført for at gøre det lettere at underskrive online dokumenter samt bekæmpe personsvindel. Men mange danskere har, af den ene eller anden grund, intet NemID. Det kan være, at du er fritaget for digital post, eller måske har du mistet dit nøglekort.

Heldigvis er det stadig muligt at optage et kviklån, hvis du ikke har et NemID. Der er dog mange udbydere, der ikke udlåner penge til danskere uden NemID. Men de låneudbydere, der stadig låner penge uden NemID, kræver dog stadig en form for identifikation. Derfor skal du i mange tilfælde sende enten dit pas, kørekort eller anden offentlig dokumentation.

Dit NemID fungerer som din online-signatur, og derfor bliver du nødt til at underskrive låneplanen med en kuglepen eller blyant, hvis du ønsker at optage et kviklån uden NemID. I disse tilfælde vil låneudbyderen ofte sende dig en lånekontrakt, som du herefter skal udskrive og underskrive. Når lånekontrakten er underskrevet, skal den scannes ind i computeren og sendes tilbage til låneudbyderen.

Det er selvfølgelig rart at kunne optage et kviklån, hvis man mister sit NemID. Men hvis du ejer et NemID, bør du benytte dette til at låne penge med. Det er nemlig både nemmere og hurtigere at låne penge med et NemID. Der går ofte længere tid, inden du modtager pengene, hvis du låner penge uden et NemID, da låneudbyderen ikke kan automatisere godkendelsesprocessen.

Kviklån uden kreditvurdering

Når du optager et kviklån, kan det ofte gøres uden en gennemgående kreditvurdering. Det eneste, udbyderen er interesseret i, er din betalingsevne. Derfor tjekker de kun, om du er registreret i RKI eller ej. Hvis du ikke er registreret i RKI, burde der ikke være nogen problemer med at få godkendt din låneansøgning. Grunden til, at kviklånsudbyderne ikke laver gennemgående kreditvurderinger, er pga. kviklånenes størrelse. Siden kviklånsudbydere ikke udlåner store summer penge til private, løber de ikke den store risiko i forbindelse med udlån.

Det er utrolig rart, at kviklånsudbyderen ikke laver gennemgående kreditvurderinger af deres kunder. Det tager utrolig lang tid at lave kreditvurderinger, og de er sjældent en god indikator for din evne til at tilbagebetale lånet. Med et kviklån slipper du for den lange samtale med bankrådgiveren, og der er ingen tredjeparter, der snager i din personlige økonomi.

Hvordan fungerer kviklån uden sikkerhed?

De fleste kviklånsudbydere kræver ikke, at du opstiller sikkerhed for lånet – specielt ikke for små lån på et par tusinde kroner. Når banken kræver sikkerhed for lånet, er det ofte huset eller bilen, der stilles som sikkerhed. Derfor risikerer dårlige betalere at miste deres bil for mindre lån, og i værste tilfælde kan huset komme på tvangsauktion. Det har store konsekvenser for familien, når huset kommer på tvangsauktion. Ikke nok med at de skal forlade hus og hjem, så bliver huset ofte solgt til underpris, hvilket kan sende familien ud i endnu mere gæld.

Grunden til, at kviklånsudbydere ikke kræver, at du opstiller sikkerhed, er, at lånene er så små, at de fleste danskere kan tilbagebetale lånene. Derfor er du altid sikker på, at du ikke mister dine private ejendele, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet til tiden.

Sammenlign kviklån

Her på siden har vi en række forskellige kviklånsudbydere, der alle sammen har unikke kviklånsplaner. Derfor skulle du gerne kunne finde et kviklån, der passer til dig, lige meget hvordan din økonomiske situation ser ud. Når du sammenligner kviklån, skal du huske, at det ikke kun er renten, der er afgørende for kviklånets samlede omkostninger. Derfor bør du ikke udelukkende søge efter et kviklån med en lav rente. Nogle kviklånsudbydere tager lidt højere renter, men har lavere startgebyrer. Andre kviklånsudbydere sløjfer renterne, men tager højere startgebyrer. Det kan være svært at gennemskue, hvilke kviklån der er billigst. Her er det nemmest at sammenligne de samlede omkostninger for de forskellige kviklån. De samlede omkostninger oplyses altid af låneudbyderen, når de sender dig en låneplan. Dog skal du også huske at tage stilling til løbetiden, da det kan være rart at have mere luft i budgettet, mens du afbetaler lånet.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at optage et kviklån i Danmark?

Kviklånsudbyderne stiller heldigvis ikke strenge krav for låntagere i Danmark. Som udgangspunkt må du ikke være registreret i RKI. Nogle kviklånsudbydere har nogle krav til din indtjening, men det er langtfra alle, der har dette krav. Aldersmæssigt er kravet, at du skal være over 18 år, men dette krav kan ligeledes variere alt efter kviklånsudbyderen. Nogle kviklånsudbydere har f.eks. en mindstealder på 21 år. Herudover kræver alle kviklånsudbyderne, at du er dansk statsborger, og nogle udbydere kræver ligeledes, at du har bopæl i Danmark.

Hvis du opfylder ovenstående krav, kan du uden problemer optage et kviklån.

Hvor mange gange kan jeg optage et nyt kviklån?

Der er ingen regler for, hvor mange kviklån du kan optage. Derfor kan du altid optage et nyt kviklån, når det er nødvendigt. Du skal dog passe på med at optage nye lån for at tilbagebetale gamle lån, da dette kan føre til en ond cirkel, hvor der optages nye lån hver måned for at tilbagebetale gamle lån. Du bør derfor altid overveje lånet, inden du optager det, og du skal vælge et kviklån, som du kan betale tilbage indenfor lånets løbetid. Derfor kan det til tider være bedre at tage et kviklån med en længere løbetid, selvom de samlede omkostninger måske bliver højere.

Gode råd i forbindelse med kviklån

Det kan være svært at navigere i kviklånsjunglen, da der er masser af kviklånsudbydere, og det derfor ikke altid er nemt at gennemskue, hvilket lån der er bedst. Men ved at følge nogle simple retningslinjer kan du være sikker på, at du altid kan tilbagebetale dit lån, og at du altid får det billigste kviklån.

Ansøg flere steder

Alle priserne, som er oplyst på vores kviklån, er standardrenter og standardgebyrer. Dette betyder, at det er den gennemsnitlige pris for kunderne, der oplyses. De samlede omkostninger oplyses først, når kviklånsudbyderne sender dig en låneplan. Alle låneansøgninger er uforpligtende, og efter at du har indsendt låneansøgningen, sender kviklånsudbyderen en låneplan tilbage til dig. Priserne i denne låneplan er ikke altid de samme som standardpriserne. I låneplanen står de samlede omkostninger for lånet, og du kan herefter selv vælge, om du vil acceptere eller forkaste låneplanen.

For at få det billigste lån er det derfor en god idé at sende flere låneansøgninger. Herefter kan du sammenligne låneplanerne fra de forskellige låneudbydere og vælge det kviklån, som er billigst og bedst til dig.

Læg et budget for låneperioden

Når du optager et lån gennem banken, er det ofte et krav, at du lægger et budget for låneperioden. Bankerne kræver dette, da budgettet giver dem et overblik over din økonomiske situation og betalingsevne. Kviklånsudbydere stiller ikke samme krav, og til mindre kviklån burde det heller ikke være nødvendigt med et gennemgående budget. De fleste mennesker er udmærket klar over, om de kan betale 1000 kroner tilbage i næste måned eller ej.

Men ved større kviklån kan det være en god idé at lægge et budget. Et budget giver dig nemlig overblik over din økonomiske situation, og du kan derved lettere tage en informeret beslutning, inden du optager lånet. Med et budget er det meget lettere at vurdere, hvor mange penge du kan låne, og hvor mange penge du kan betale tilbage indenfor en realistisk tidsperiode.

Sammenlign identiske lån

Når du sammenligner kviklån fra forskellige udbydere, er det bedst at sammenligne identiske lån. Dvs. at alle kviklånene skal have samme løbetid og samme hovedstol, når du sammenligner dem. Det er meget lettere at gennemskue, hvilket lån der er billigst, hvis du sammenligner identiske lån. Hvis lånene har forskellige løbetider, har lånet med den lange løbetid oftest en lavere rente. Men dette betyder ikke, at lånet er billigere – ofte er lånet med den lange løbetid dyrere end lånet med den korte løbetid, da du betaler renter for en længere periode.

Hvad bruges kviklån til?

Kviklånsudbyderne stiller ingen krav til dig, og derfor kan du bruge pengene på det, du har lyst til. Derfor er det svært at lave generaliseringen, når det kommer til forbrug og kviklån, men de fleste danskere bruger dog kviklån på forbrug og fornøjelser. Mange danskere optager f.eks. et kviklån, når de skal købe elektronik såsom fjernsyn og højtalere. Til disse køb er kviklån perfekte, da du slipper for lange afdragsperioder, hvor du til tider ender med at betale dobbelt så meget for produktet.

Mange danskere bruger også kviklån til ferier og fornøjelser. Specielt til rejser er kviklån gode, da mange rejser hurtigt bliver booket, og hvis du alligevel får feriepenge måneden efter, skulle det ikke være et problem at afbetale kviklånet.

Spar penge på tilbud med et kviklån

Det er rent faktisk muligt at spare penge på at låne penge. Dette lyder umiddelbart absurd, men hvis der f.eks. er begrænsede tilbud, kan det være en god idé at optage et kviklån. Hvis tilbuddet udløber om kort tid, kan du optage et kviklån og købe varen, mens den er på tilbud. Så slipper du for at betale normalprisen. Hvis forskellen mellem tilbudsprisen og normalprisen er større end de samlede omkostninger for lånet, har du sparet penge.

Et eksempel på dette kan være i forbindelse med rejser. Hvis du ved, at du skal ud at rejse i sommerferien, kan det være, at du først bestiller rejsen, når du modtager dine feriepenge. Men hvad nu hvis du støder på en tilbudsrejse, hvor tilbuddet udløber, en måned inden du modtager feriepengene? I sådanne tilfælde kan du enten vente med at købe rejsen, indtil du modtager dine feriepenge, og dermed betale ekstra, eller du kan tage et kviklån, købe rejsen på tilbud og betale lånet ud, når du modtager dine feriepenge.

Find det perfekte kviklån nu

Hvis du står og mangler penge til elektronik, en rejse eller noget helt tredje, kan du bare tage et kviklån. Det tager kun to minutter at optage et kviklån, og pengene er på din konto indenfor kort tid. Alle vores kviklånsudbydere har skarpe priser og gennemskuelige vilkår. Derfor kan du altid låne penge gennem en af vores kviklånsudbydere uden at skulle frygte for, om du fik en god låneaftale.

Skal du bruge penge i dag? Find din kviklånsudbyder her og få et kviklån til en skarp pris.